4. místo na Strahově [+ videa]

01.05.2012 21:10

Na prvního máje jsme se na pražském Strahově zúčastnili hezkého ale náročného turnaje.

Mezinárodního turnaje pořádaného Spartou se zúčastnilo 10 týmů. Z celkového vítězství se radoval celek Neratovic, který na pomyslných stupních vítězů doprovodily dva týmy Sparty. Čtvrté místo jsme obsadili my, i když to z počátku tak vůbec nevypadalo.

První dva zápasy nám katastrofálně nevyšly - nebojovali jsme a díky tomu, že nejsme zvyklí hrát na přírodní trávě, tak nám ještě překážel míč.

Po prvních dvou zápasech (Unhošť 1:4 a Sparta 1:7) jsme v zápase s Duklou předvedli úžasně bojovný a fotbalový výkon (4:1), který jsme zopakovali i v závěrečném zápase skupiny proti slovenskému celku SK Rača (8:3). Díky lepšímu skóre jsme ze třetího místa naší skupiny postoupili do bojů o 1.-5. místo. 

Další zápas se Spartou byl sice lepší, než ten úvodní, ale opět jsme prohráli (2:4). Svou daň si zřejmě začala vybírat únava, jednak z tropického počasí, druhak z náročného programu, protože i další zápasy jsme jednoznačně prohráli (Neratovice 2:7 a Sparta B 0:5).

Naště jsme v posledním zápase dokázali opět přehrát velmi dobře hrající Duklu Praha a obsadili jsme tak závěrečné čtvrté místo.

Důležitější než závěrečné umístění ale byla utkání, které jsme dnes odehráli. Přesvědčili jsme se, že pokud chceme hrát proti nejlepším, tak musíme od první do poslední minuty doslova "jezdit po zadku" a můžeme hrát s každým. Pokud to neuděláme, tak naopak můžeme s každým prohrát...

Všichni hráči i fanoušci zaslouží pochvalu za velmi dobrý dojem, který jsme dnes na Strahově zanechali.

Sestava: Bartoš (4 góly), Bílek (5), Jaroš (2), Jungmann (2), Kolář (5), Krogner (1), Pejřimovský, Vyhnal (2), Zápotocký Jára, Zápotocký Jirka (3)

Videa:        

—————

Zpět