Sobota v Souši

29.04.2012 21:04

O tropickém sobotním poledni jsme se na umělce mosteckého Baníku Souš představili v dalším "dvouutkání". Tentokrát část týmu odehrála utkání proti ročníku 04, přičemž jsme byli doplněni o 6 hráčů ročníku 2005 a zbytek našeho týmu (doplněn třemi hráči ročníku 03) odehrál velmi pohledné utkání proti ročníku 03. Venca Bartoš, Patrik Kolář a Marek Jungmann dokonce odehráli obě fyzicky náročná utkání.

V mladší kategorii se nám podařilo zvítězit ve třech ze čtyř utkání, přičemž v utkání, které jsme prohráli jsme doplatili na neproměňování šancí, kterých jsme si vypracovali víc než dost.

Ve starší kategorii bylo k vidění utkání, které bylo radost sledovat. Projevila se zde vyšší technická zdatnost našich kluků, kteří si vyzkoušeli téměř všechny dosavad získané dovednosti při hře jeden na jednoho, při kombinaci, obsazování prostoru, uvolňování se a kombinační hra. Potěšující je, že posily z ročníku 03 nebyli Ti, na kterých to stálo, ale vhodně doplnili náš ročník tak, že nebylo téměř poznat, že nejsou stálými členy týmu 04. Opravdu povedené fotbalové poledne z pohledu předvedené hry. Všechny kluky chválíme.

Výsledky utkání 19:8 (04) a 38:8 (03).

Sestava: Krogner (1x), Gajarský 03 (6x), Jungmann 4x, Vyhnal, Vršata 1x, Zápotocký Jára 5x, Zápotocký Jirka, Bitala 03 6x, Bartoš 3x, Kubíček 03 4x, Šístek 1x, Kolář 7x

Videa:    

—————

Zpět