2. a 4. místo v Milovicích

18.02.2012 21:42

Ze sobotních turnajů konaných v pěkné hale v Milovicích se bohužel omluvily celky Sparty a Bohemians 1905, takže na dopoledním turnaji jsme odehráli turnaj v pěti týmech s delšími zápasy a odpolední turnaj se odehrál dekonce jen ve čtyřech týmech, dvoukolově každý s každým.

Dopolední skupina předvedla dva totálně nevydařené zápasy (Tempo Praha 0:5 a Benešov 0:3). Zápas proti Děčínu, kterým jsme turnaj zahajovali byl velmi dobrý. Nejlepší výkon jsme předvedli v závěrečné desetiminutovce zápasu proti Sokolovu. Bohužel jsme začali hrát až za stavu 0:4... V celkovém hodnocení jsme se umístili na čtvrtém místě.

Ani odpolední skupina nedokázala vyzrát na hráče Benešova, kteří nás opět porazili (tentokrát 1:2 a 2:4), ve zbývajících zápasech jsme si však s chutí zastříleli a předvedli i hezkou fotbalovou souhru.

Výsledky zápasů dopoledne:

TP - FAPV Děčín 2:0
góly: Šmelhaus, Douša

TP - Tempo Praha 0:5

TP - Benešov 0:3

TP - Baník Sokolov 3:5
góly: Zápotocký Jiří, Douša, Haruda

Sestava: Douša (2), Grümann, Haruda (1), Jaroš, Neužil, Pejřimovský, Sýpalová, Šmelhaus (1), Zápotocký Jiří (1), Zápotocký Jára

Jára Zápotocký byl za svůj výkon vyhodnocen nejlepším brankářem turnaje.

Výsledky zápasů odpoledne:

TP - Benešov 1:2
gól: Vyhnal

TP - Žižkov 8:3
góly: Bartoš 3, Jungmann 2, Bílek, Olšer, Kolář

TP - Chrudim 7:1
góly: Šimovič 2, Bartoš, Bílek, Jungmann, Olšer, Szmuda

TP - Benešov 2:4
góly: Bartoš, Jungmann

TP - Žižkov 10:3
góly: Bílek 5, Bartoš, Jungmann

TP - Chrudim 5:1
góly: Bílek 3, Bartoš, Vyhnal

Sestava: Bartoš (10), Bílek (10), Jungmann (5), Kolář (1), Krogner, Müller, Olšer (2), Szmuda (1), Šimovič (2), Vyhnal (2)

Vašek Bartoš byl vyhodnocen jako nejlepší hráč turnaje.
 

—————

Zpět